Skip to main content
Makelaar Veronique Hermans

Personal touch

U kiest niet zomaar voor een makelaar, maar voor die vakkundige professional waar u zich thuis bij voelt. Voor een partner waar u op kunt bouwen. Die u alle tijd en aandacht geeft en zeer grondig te werk gaat. Een makelaar die betrokken blijft in alle fasen; van de eerste kennismaking tot ná de oplevering en overdracht. Mijn naam Veronique zegt het al; ik sta voor een mooie mix van EQ, IQ en U. Ik snap als geen ander dat de aankoop of verkoop van een woning een zeer belangrijk en persoonlijk proces is.

Thuis in Hoofddorp

Sinds 2006 woon ik zelf in Hoofddorp en ken de aantrekkelijke regio Haarlemmermeer dan ook door en door. Die grote lokale kennis en persoonlijke betrokkenheid zet ik graag voor u in. Wat mag u verder verwachten als u kiest voor mijn makelaardij?

1

ALLE TIJD

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik relatief veel meer tijd steek in het aankoop- en verkoopproces. Die extra aandacht vind ik vanzelfsprekend
2

Puntjes op de i

Ik werk aandachtig en grondig, in alles wat ik doe. Ik vraag door, krijg alle relevante informatie boven tafel en regel de zaken voor u.
3

Duidelijkheid en eerlijkheid

Ik ben realistisch, manage de verwachtingen en houd u in alle openheid op de hoogte van de ontwikkelingen.
4

Samenwerking

Het gaat om úw huis, dus ik sta naast u. Een prettige en open samenwerking leidt tot het maximale resultaat.
5

Geen zorgen

Het kopen of verkopen is een spannend en belangrijk proces. Kiest u voor mij, dan kiest u voor een vriendelijke professional die zorgen uit handen neemt.
6

Een goed gevoel

Daar gaan we samen voor. Dit geldt zowel voor de persoonlijke begeleiding als het resultaat.
7

Uniek. Specifiek. Veronique.

Lastig om over mezelf te zeggen, maar het is wel waar. Laat u het weten als u nog vragen heeft?
Klantreviews

Wat klanten over mij zeggen

Wilt u weten wat klanten zeggen over mij als makelaar, over mijn aanpak en over onze samenwerking? Ik laat ze graag aan het woord…

Bekijk de reviews