Skip to main content
Klantreviews

Wat klanten over mij zeggen

Een tevreden klant, daar streef ik altijd naar. U staat centraal in mijn werk. Bij mijn makelaardij gaat het niet alleen om die vierkante meters of het bouwjaar, maar vooral om uw woonwensen en de persoonlijke begeleiding. Om de samenwerking tijdens de aankoop of verkoop van de woning die bij u past.

Ik deel graag de reviews van eerdere klanten.

  • V riendelijk
  • E erlijk en Enthousiast
  • R oyaal in bereikbaarheid
  • O ntzettend sociaal
  • N auwkeurig
  • I s zeer communicatief vaardig
  • Q uality
  • U niek
  • E en topper

Reviews

Mevr. N. Dhawan

Veronique Hermans heeft ons erg goed begeleid bij het kopen van ons eerste huis. De huidige huizenmarkt maakt zo’n zoektocht niet makkelijk. We zijn samen een paar maanden intensief bezig geweest met bezichtigen en bieden. Soms wil je het als koper opgeven en vrees je dat het niets gaat worden, maar Veronique bleef gemotiveerd en energiek en heeft ons door het hele proces geholpen. Ze begreep onze wensen en zocht daar ook naar. Verder stond zij altijd open voor de vele vragen die wij hadden als starters. Ik kon op elk moment van de dag of in het weekend een bericht sturen en kreeg altijd z.s.m. een reactie. Kortom, een vriendelijke en deskundige makelaar!

Dhr. Jaarsma

Het contact verliep goed en prettig. Veronique was altijd bereikbaar. Ook om te sparren. Uiteindelijk een prachtig huis gekocht en gemakkelijk verkocht. Veronique gaf veel updates en herinnerde ons aan stappen die wij nog moesten zetten.

Dhr. Djomarto

Wij hebben Veronique Hermans ingeschakeld in een lastige kopersmarkt. Veronique weet “hoe de hazen lopen” en heeft ons, geduldig en vakkundig, begeleidt tot onze aankoop en verkoop. Veronique was altijd goed bereikbaar, snel reagerend en nam duidelijk de tijd voor ons. Wij zijn zeer tevreden en zouden haar zo weer inschakelen.

Mevr. M. Band

Het contact verliep heel gezellig maar toch professioneel. Veronique voldeed aan alle verwachtingen, je verwacht dat je huis goed op Funda of andere media komt en dat was zeker het geval, hele mooie foto’s zijn er gemaakt en tijdens de bezichtigingen kreeg iedereen een mooie catalogus mee. We zijn heel erg tevreden, Veronique heeft haar uiterste best gedaan en hebben geen negatieve ervaringen te melden.

Anoniem

Veronique is a very nice real estate agent to work with. She took the time to get to know us and find out our needs. She was available at any time. She did good research before every house viewing. Overall, we are very happy we found our home with her help.

Anoniem

Wij zijn zeer tevreden over het complete traject van de aankoopbegeleiding van onze nieuwe woning. Veronique Hermans is een zeer deskundige makelaar. Haar naam omschrijven we graag als volgt: (V)riendelijk (E)erlijk en enthousiast (R)oyaal in bereikbaarheid (O)ntzettend social (N)auwkeurig (I)s zeer communicatief vaardig (Quality: levert kwaliteit (U)niek (E)en topper!

Dhr. Kemper

Veronique Hermans is een makelaar die meedenkt met de klant. Beschermd de klant door valkuilen te vermijden en begeleid hen veilig naar de overkant. Dag en nacht beschikbaar is. Met raad en daad bijstaat. In een woord Geweldig! Ik heb haar al aan mijn zoon en schoondochter aanbevolen.

Mevr. M. Gelacio

Wij zijn zeer tevreden met Veronique, onwijs behulpzaam, altijd bereikbaar voor allerlei vragen, gaf heel goed advies en tips. Top begeleiding daarnaast ook gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken.

Anoniem

Ze heeft ons steeds goed, snel en duidelijk geïnformeerd, goede tips gegeven om ons huis nog beter verkoopklaar te maken, en ons bijgestaan met haar vakkennis en ervaring. We hadden ons huis zelf vast ook snel kunnen verkopen, maar nooit met zo’n mooie uitkomst. Wij zijn heel erg tevreden en raden Veronique daarom zeker aan als makelaar!

Anoniem

Veronique is een deskundige en lekker kritische makelaar, een heel fijne combinatie als het gaat om de verkoop van een woning:-). Ze is realistisch, heeft ons goed geholpen met het stylen van de woning, deed goed onderzoek en is praktisch altijd bereikbaar voor overleg. Het was een echte samenwerking en bovendien is Veronique ook een fijn mens. Een absolute aanrader dus!

Mevr. A. Hebenaar

Veronique is een goede makelaar. Ze zorgt voor goed en duidelijk advies hoe je het beste je huis ook verkoopklaar kan maken. Maakt een uitgebreide analyse voordat ook de vraagprijs wordt bepaald. Ze gaat echt grondig te werk en is heel erg betrokken.

Dhr. N. Hultzer

Veronique Hermans heeft ons van eerste kennismaking tot definitieve overdracht zeer goed geholpen. Met haar goede marktkennis, vriendelijke en enthousiaste instelling is ze voor ons absoluut van waarde geweest.

Mevr. B. Hultzer-Dost

Veronique is een zeer betrokken makelaar. Ze is enthousiast en heeft veel kennis van zaken. Ze is flexibel qua werktijden en denkt in oplossingen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen als makelaar.

Dhr. M. Witvliet

Service gericht, vriendelijk, duidelijke uitleg over alles en heel fijn ook ‘s avonds bereikbaar via whatsapp. Echt een aanrader!

Mevr. Hermans

We zijn erg tevreden over de service, het verloop van de onderhandelingen, de communicatie en afhandeling!

Dhr. Abgelina

Ik ben heel blij met de makelaar, heel behulpzaam, en zeer professioneel. Ik ben heel tevreden. Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

B. Visser

Heel fijn samen gewerkt met Veronique. Wat ze mij uit handen kon nemen heeft ze mij ook uit handen genomen. Goed bereikbaar, vriendelijk, deskundig. Ik beveel haar van harte aan.

Dhr. van der Palen

Werden steeds goed op de hoogte gehouden. Zeer transparante werkwijze en goed bereikbaar. Ook buiten kantooruren.

Zoekt u een persoonlijke en professionele makelaar, die alle tijd voor u neemt?

Ik help u graag