Skip to main content
Verkoopmakelaar

Uw woning verkopen

U overweegt uw woning te koop te zetten. Dat proces begint met de zoektocht naar de juiste makelaar. Een professional die u helpt om er een succesvolle verkoop van te maken en zorgen uit handen neemt. Het belangrijkste argument om te kiezen voor Veronique Hermans Makelaardij? De mix van mijn persoonlijke aanpak, tijd, aandacht en focus op het beste resultaat. En niet te vergeten; zeer veel kennis van de woningmarkt in de Haarlemmermeer.

Verkoopproces

Van TE KOOP naar VERKOCHT

1

Eerste kennismaking

Ik neem alle tijd voor uw wensen. U ontvangt een heldere offerte, met de tarieven, voorwaarden en een plan van aanpak. Daarop volgt een grondige inspectie van de woning en het doornemen van alle (technische) informatie. Op basis daarvan bepalen we de vraagprijs.
2

Praktische tips

Een aantrekkelijke presentatie draagt bij aan het resultaat, dus let ik in het bijzonder op de styling en inrichting van uw woning. Ik zorg ook voor fraai beeldmateriaal, dus goede foto’s en video’s. Ik plaats uw woning op Funda en ben actief op social media.
3

Bezichtigingen en bieden

Ik zorg voor persoonlijke begeleiding van kijkers en plan de afspraken in. We houden continu contact en u krijgt een snelle terugkoppeling, ook buiten kantoortijden. Willen kijkers kopers worden? Dan zorg ik voor actieve begeleiding en advies in het proces van bieden.
4

Afronding verkoop

Is er mondeling akkoord? Dan zorg ik voor het opstellen en ondertekenen van een voorlopig koopcontract. In de tijd tot aan de oplevering heb ik aandacht voor belangrijke data en zorg ik voor reminders. Is de datum van overdracht daar? Dan ben ik er voor de inspectie en oplevering van de woning en ga ik met u mee naar de overdracht bij de notaris. Heeft u na de overdracht nog vragen? U bent en blijft van harte welkom.
het maximale resultaat

Tijd en bereikbaarheid

Wat ik aan dit verkoopproces toevoeg? Allereerst extra tijd en uitstekende bereikbaarheid. We gaan samen voor het maximale resultaat, dus neem ik alle tijd voor uw wensen en vragen. En voor die van de kijkers en mogelijke kopers. Ook in de weekenden en avonduren ben ik er voor u. Ik zet die stap extra en ga zeer grondig te werk. Ik ben vriendelijk, en – als de situatie erom vraagt – kritisch en resoluut.

Wilt u mij, Veronique Hermans, als uw unieke makelaar? Dan hoor ik graag van u.

Neem contact op