Skip to main content
Aankoopbegeleiding

U zoekt een woning

Bent u op zoek naar een nieuw thuis in de regio Haarlemmermeer? De zoektocht naar uw droomwoning kan best een flinke uitdaging zijn, zeker als de woningmarkt onder druk staat. Juist dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op mijn expertise. Of het nu gaat om een appartement, een rijtjeswoning of een vrijstaande villa, ik ben zeer goed thuis in Hoofddorp en omgeving.

Lokale woningmarkt

Van zoeken naar vinden

Met mijn jarenlange ervaring ken ik de verschillende wijken, de ontwikkelingen en de mogelijkheden door en door. Die uitgebreide kennis van de regio en de lokale woningmarkt zet ik graag in om de woning te vinden die past bij uw wensen. Als aankoopmakelaar neem ik zorgen weg, maak ik het u makkelijker en help ik u stap voor stap verder. Van de eerste verkenningen tot aan de overdracht bij de notaris. Wat mag u van mij verwachten?

1

Plezierig kennismakingsgesprek

Ik neem alle tijd voor uw vragen en wensen. Wat zoekt u en wat heeft u tot nu toe zelf ondernomen? U krijgt van mij een heldere offerte met een plan van aanpak. Kiest u voor mijn dienstverlening, dan stellen we een realistisch zoekprofiel op. We zoomen in op uw droomwoning en letten ook goed op wat u niet wilt.
2

Zoeken en bezichtigen

Ik begeleid u actief bij het zoeken naar passende woningen en zorg voor de planning van bezichtigingen en begeleiding. Met mijn deskundige blik kijk ik ook kritisch naar de bouwkundige staat van een woning, de plus- en minpunten en de verdere mogelijkheden. Eventueel regel ik een bouwkundige keuring.
3

Bieden en onderhandelen

Bent u enthousiast over een woning? Dan nemen we het plan van aanpak samen door. We beoordelen de vraagprijs en uw prijsplafond. Namens u breng ik een bod uit, met specifieke aankoopvoorwaarden. Het voeren van onderhandelingen over de prijs en voorwaarden kunt u met een gerust hart aan mij overlaten.
4

Koopakte en notaris

Wordt het bod geaccepteerd? Dan nemen we de koopakte samen grondig door en krijgt u toelichting op alle onderdelen. Op de geplande datum ga ik met u mee naar de oplevering van de woning en de overdracht bij de notaris. Na de sleuteloverdracht is de nieuwe woning echt van u!
Ik sta voor u klaar

Optimaal resultaat

Dus… in het totale traject ben ik gericht op persoonlijke begeleiding en het wegnemen van zorgen, waarbij ik ook in de weekenden en avonduren voor u klaarsta. Ik ga voor het optimale resultaat, zorg dat alles tot in de puntjes is geregeld en zet graag die stap extra.

Wat kan ik voor u doen?

Neem contact op